Det har blivit en hel del traditionell grafisk design i form av logotyper och trycksaker de senaste månaderna, bl.a. mässmaterial i storformat.

Det har blivit en hel del traditionell grafisk design i form av logotyper och trycksaker de senaste månaderna, bl.a. mässmaterial i storformat för Arvika kommun, Vegårn och Vretstorp, visitkort och broschyr för segelbåtstillverkaren Comfortina och diverse produktblad och manualer för solenergiföretaget WarmEc.

Nyhetsbrev är också något vi jobbat en hel del med, med design och utveckling av emailmallar för bl.a. Företagsplatsen, Finnebäcks,Poolwater, Olssons Brygga och WarmEc. De flesta skickar sina nyhetsbrev med Smalltown Medias nyhetsbrevsverktyg och kan på så sätt spåra sina utskick genom detaljerade användarrapporter.

Webbdesign och webbutveckling har vi såklart också hunnit med, bl.a. en redesign av Arvika Kanot & Turistcenters hemsida som fortfarande är under utveckling, lite redesignhjälp åt DaisyLee och en pågående vidareutveckling av Ibiz Solutions webbplats som vi ursprungligen producerade för något år sedan. E-handeln Vintagesmycken har vi piffat upp lite och uppgraderat till senaste versionen av open source-plattformen OpenCart.

Senast igår lanserades också den senaste i en rad av sajter baserade på Smalltown Medias webbpaketserbjudande, nämligen Thames Bank Property. Även FritidsfastigheterHunddagiset TrofastArvika Redovisning och Arvika El & Motor har fått sig webbpaket, och den senare även en webbutik baserad på OpenCart.