Nyheter

Följ oss även på Facebook och Instagram

Logotyp tennisresor.net

Vi har tagit fram en ny logga och webbplats åt tennisresor.net som anordnar resor till Mallorca höst och vår. Webbplatsen gjordes responsiv för att vara tillgänglig från både datorer, surfplattor och mobiler.

Läs mer →

Efter några mycket framgångsrika månader med e-handelsplattformen OpenCart som vi tidigare installerat åt Sportprodukter har man valt att satsa vidare med en responsiv mall. Responsiviteten innebär att man nu utan krusiduller kan handla sportartiklar direkt från sin smartphone!

sportprodukter.net »

Läs mer →

Everydaydesign.se är ett nätverk av värmländska formgivare som säljer inrednings- och pappersprodukter på nätet. Den nya webbshoppen valde vi att basera på Open Source-plattformen OpenCart.

everydaydesign.se »

Läs mer →

Arvika Turistguide iPhone-app

I ett samarbete med IT-forskningsinstitutet Interactive Institute, där Smalltown Media stått för formgivning och informationsarkitektur, har vi tagit fram en turistguide-app för Arvika.

Appen…

Läs mer →

SkulpTuren iPhone-app

I ett samarbete med IT-forskningsinstitutet Interactive Institute, där Smalltown Media stått för formgivning och informationsarkitektur, har vi tagit fram en app för iPhone.

Appen, som passande nog döpts till SkulpTuren, guidar till…

Läs mer →