Vår produkt "Responsiv webb till fastpris" har fått ett lite klämmigare namn och heter nu Web-in-Box. Nu när vår baby äntligen fått ett namn passade vi också på att ge den en alldeles egen hemsida på webinbox.se. Där kan man förutom en närmre beskrivning av lösningen hitta referenser och ett beställningsformulär som gör processen från beställning till färdig hemsida enklare och snabbare både för kunden och oss.

Lösningen är såklart under ständig utveckling för att hänga med i nya trender och standarder, och bland de senaste nyheterna hittar vi bl.a. roterande "puffar" på startsidan, en ny mall för bilder av och kontaktuppgifter till personalen, möjlighet att lägga in knappar för många fler sociala medier och tjänster som Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google Plus, Flickr, Tumblr, Dribbble och Skype, plus ytterligare förenklingar av publiceringsverktyget.

Kolla in nya webinbox.se »