OpenCart

Webshop utan månadskostnad.

En svensk OpenCart-byrå

Sedan 2011 erbjuder Smalltown Media expertis inom OpenCart. Vi har levererat webbutiker till välkända varumärken som Thermia och Moderaterna och ett stort antal mindre företag och föreningar som Arvika Konsthantverk, Baltic Fitness, Sportprodukter, Marklagret och många fler.

Förutom att bygga webbutiker från grunden kan vi även erbjuda support och konsultation till dig som redan har en OpenCart-butik. Vi kan hjälpa till att installera eller bygga moduler, felsöka eller hjälpa till med design och skapa teman. Vi kan även hjälpa till med uppgradering till senaste versionen av OpenCart eller flytt från en annan e-handelsplattform.

Välkommen att höra av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Anlita OpenCart-byrå

 

OpenCart i Sverige

OpenCart har sitt ursprung i Storbritannien och är därför väl anpassat till den europeiska marknaden. I de senaste versionerna finns exempelvis inbyggt stöd för GDPR-anpassning. Självklart finns även stöd för svenska språket och svenska valuta, och populära svenska betalsätt som Swish, Svea Checkout, Payson och Klarna.

openshop.se kan du läsa mer om att öppna webshop med OpenCart i Sverige.

OpenCart på svenska

 

Om OpenCart

OpenCart är en av de allra mest populära plattformarna för e-handel idag, näst efter WooCommerce, Shopify och Magento.*

En av anledningarna till OpenCarts popularitet är att framförallt små och medelstora företag kan komma igång och sälja på nätet snabbt och relativt billigt jämfört med många andra e-handelslösningar.

Till skillnad från Shopify, Wix och andra SaaS-tjänster (Software as a Service eller hyrlösningar) innebär en open source-lösning som OpenCart att du har möjlighet att skräddarsy din webshop helt efter dina egna önskemål och har möjlighet att växa utan att behöva byta plattform. Du äger även din egen data.

OpenCart har som standard massor av användbara funktioner samtidigt som den är lättanvänd, snabb och sökmotorvänlig. Du kan använda flera språk och valutor i samma webbutik och självklart finns stöd för svenskt språk och valuta och många svenska betalsätt.

Med hundratusentals användare världen över finns massor av tillägg att köpa, ofta till en låg kostnad, och man kan även bygga egna skräddarsydda funktioner. Självklart går även utseendet att anpassa helt efter egna önskemål.

I demot nedan kan du se hur en webshop ser ut efter en standardinstallation. 

Demo

Webbshop
Admin

Användarnamn: demo
Lösenord: demo

 

* Källa: builtwith.com

OpenCart är ett bra verktyg om man vill ha en egen webbshop. När butiken är klar är den väldigt enkel att underhålla själv och lätt att lära sig. Begränsningarna vad gäller funktion och utseende är få. Smalltown Media är ett professionellt företag med mycket bra kunskap och kundrelation som vi rekommenderar starkt om man vill ha hjälp med sin webbutik eller hemsida. Snabb respons både på mail och telefon.”

LARS WERMLUND & CHRISTIAN ALBINSSON, THERMIA RESERVDELAR

Thermia