Webbplats

Hos Smalltown Media kan du få hjälp med enstaka insatser för din webbsatsning eller med hela processen, från strategi till design och utveckling.

Web-in-Box

Web-in-Box

Smalltown Medias egenframtagna unika paketlösning är det självklara valet för de flesta av våra små och medelstora kunder.

Växer med dig

En av anledningarna till Web-in-Box popularitet är möjligheten att snabbt komma igång med en professionell mobilvänlig hemsida, som man själv kan uppdatera, till en låg kostnad. Perfekt för dig som precis startat eget och vill ha en lösning som går att bygga vidare på allt eftersom behoven växer, såväl som etablerade mindre och mellanstora företag och föreningar.

Snygg och smart

I Web-in-Box ingår en professionellt framtagen webbdesign, som till skillnad från våra skräddarsydda hemsidor är baserad på förutbestämda layoutmallar som vi designat. Trots att layouten är densamma för alla så blir varje hemsida unik eftersom vi anpassar designen efter din grafiska profil. Mallen är såklart responsiv vilket innebär att du får en modern hemsida som fungerar lika bra på allt ifrån smartphones och surfplattor till datorer.

Uppdatera själv

Med det smidiga publiceringsverktyget MODX – valt bl.a. till Critic's Choice for Best Open Source CMS of 2012 och People's Choice 2013 – administrerar du enkelt din webbplats direkt via webbläsaren. Utan att behöva installera någonting loggar du in från vilken dator som helst och lägger till sidor, text, bilder och länkar. Förutom att MODX är lättanvänt redan från början så har vi gjort det ännu enklare genom att skräddarsy gränssnittet åt dig. Skulle du mot förmodan köra fast ändå så har du alltid fri tillgång till vår specialskrivna manual på svenska.

Vad kostar det?

Priset för en Web-in-Box är en bråkdel av kostnaden för en motsvarande skräddarsydd lösning. Prislista och mer information hittar du på webinbox.se.

Demo av Web-in-Box
Läs mer och beställ

Web-in-Box

Skräddarsydda lösningar

För dig som bara nöjer dig med något unikt. Vi har specialistkunskaper i alla moment i processen från planering till färdig webbplats. Anlita oss för hela projektet eller enskilda delar.

Strategi & planering

Kravspecifikation, designbrief, informationsarkitektur, sitemap, wireframes.

Innehållsproduktion

Text- och bildredigering, korrekturläsning, copywriting, video, animering, illustration mm.

Webbdesign

Designkoncept, designmallar, Photoshop mm.

Webbutveckling

HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, jQuery mm.

Programmering & databaser

PHP, MySQL mm.

CMS

MODX, WordPress mm.

Kontakta oss med din förfrågan

Uppdrag: Web-in-Box

Uppdrag: Skräddarsydda webbplatser