Webbplats

Hos Smalltown Media kan du få hjälp med enstaka insatser för din webbsatsning eller med hela processen, från strategi till design och utveckling.

Web-in-Box

Web-in-Box

Smalltown Medias egenframtagna unika paketlösning är det självklara valet för de flesta av våra små och medelstora kunder.

Växer med dig

En av anledningarna till Web-in-Box popularitet är möjligheten att snabbt komma igång med en professionell mobilvänlig hemsida, som man själv kan uppdatera, till en låg kostnad. Perfekt för dig som precis startat eget och vill ha en lösning som går att bygga vidare på allt eftersom behoven växer, såväl som etablerade mindre och mellanstora företag och föreningar.

Snygg och smart

I Web-in-Box ingår en professionellt framtagen webbdesign anpassad efter din grafiska profil. Hemsidan är såklart responsiv vilket innebär att layouten anpassar sig efter storleken på skärmen, vare sig det är en smartphone, surfplatta, laptop eller desktop med större skärm.

Uppdatera själv

Med det smidiga publiceringsverktyget MODX administrerar du enkelt din webbplats direkt via webbläsaren. Utan att behöva installera någonting loggar du in från vilken dator som helst och lägger till sidor, text, bilder och länkar. Förutom att MODX är lättanvänt redan från början så ingår nu dessutom en front-end editor som gör uppdateringar ännu enklare. Du loggar in och gör helt enkelt ändringarna direkt på din hemsida – titta gärna på videodemot på webinbox.se!

Drift & underhåll

Alla webbplatser behöver underhållas för att fortsätta fungera år efter år. Även om det är betydligt mindre risk att en hemsida byggd med MODX blir hackad jämfört med exempelvis Wordpress så måste man ändå se till att göra regelbundna backuper och säkerhetsuppdateringar. Detta slipper du tänka på med vårt driftavtal. Självklart ingår webbhotell med SSL (=säker server).

Vad kostar det?

Priset för en Web-in-Box är en bråkdel av kostnaden för en motsvarande skräddarsydd lösning. Grundpaketet säljs till fast pris, sedan tillkommer ev. tillägg beroende på dina behov. Kontakta oss för ett förslag!

Läs mer på webinbox.se

Web-in-Box

Skräddarsydda lösningar

För dig som bara nöjer dig med något unikt. Vi har specialistkunskaper i alla moment i processen från planering till färdig webbplats. Anlita oss för hela projektet eller enskilda delar.

Strategi & planering

Kravspecifikation, designbrief, informationsarkitektur, sitemap, wireframes.

Innehållsproduktion

Text- och bildredigering, korrekturläsning, copywriting, video, animering, illustration mm.

Webbdesign

Designkoncept, designmallar, Photoshop mm.

Webbutveckling

HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, jQuery mm.

Programmering & databaser

PHP, MySQL mm.

CMS

MODX, WordPress mm.

Kontakta oss med din förfrågan

Uppdrag: Web-in-Box

Westra Wermland Innovation Week
Restaurant Regi
LJ Fastigheter
Arvika Konsthantverk
Arvika Tennisklubb
AR Konstruktion & Design AB
Arvika-Eda Samordningsförbund
Arvika Markis & Persienn
Nymans Snickeri
Rörledningsfirman Bröderna Karlsson AB
Elins bakgård
Vegårn
Antikvarietjänst Eld & Forsberg AB
Robert Lindgren Snickeri AB
Byggnadsvård Värmland
Gammelvala
Swemodule
KEK Bygg AB
Glaskogen
Sågudden
Tennisresor
Arvika Fordonsmuseum

Uppdrag: Skräddarsydda webbplatser

Stavnäs-Glava Försäkringsbolag
Restaurant Regi
Volkswagen Dealer Team Sweden
Arvika Kanot & Turistcenter
Skötrum.nu
Brunskogs försäkringsbolag
Bike in Arvika
Palladium
Upplev Brunskog
Gammelvala